Presentations

2012 Presentations

• Can Erkey, “Research Activities at Koç University Tüpraş Energy Center (KÜTEM)”, Energy Matters Conference, December 2012, ( Istanbul, Turkey)
  • Metin Türkay, “Optimization of Energy Systems: Sustainable Fossil Fuels”, Energy Matters Conference, December 2012, (Istanbul, Turkey)
  • D. Sanli, Can Erkey, Demixing Pressures Of Hydroxy-Terminated Polydimethylsiloxane – Carbon Dioxide Binary Mixtures, 12th International Symposium on Molecular Thermodynamics and Molecular Simulation, September 2012, (Hiroshima, Japan)
  • S. E. Bozbag, S.O. Kostenko, M. A. Kurykin, L. Zhang, Can Erkey, M. Aindow , "Destekli İki Metalli Nanoparçacik Sentezi İçin Platin ve Bakir Komplekslerinin Superkritik Karbon Dioksitten Karbon Aerojel Yuzeyine İkili Adsorpsiyonu", 10. Ulusal Kimya Muhendisligi Kongresi, September 2012 (Istanbul, Turkey)
  • Z. Ulker, İ. Eruçar, S. Keskin, Can Erkey, Nanoyapili Silika Aerojel MOF Kompozitleri, 10. Ulusal Kimya Muhendisligi Kongresi, September 2012 (Istanbul, Turkey)
  • M. Karayilan, D. Sanli, Z. Ulker, Can Erkey, Sol-Jel Parametrelerinin Silika Aerojellerin Ozellikleri Üzerindeki Etkileri, 10. Ulusal Kimya Muhendisligi Kongresi, September 2012 (Istanbul, Turkey)
  • D. Sanli, Can Erkey, Hekzametildisilokzan-Karbon Dioksit Sisteminin Faz Ayrim Basinçlarinin Farkli Sicaklik Degerleri İçin Sabit Hacimli Kapta Belirlenmesi, 10. Ulusal Kimya Muhendisligi Kongresi, September 2012 (Istanbul, Turkey)
  • B. Beykal, A. Jonas, E. Alaca, A. Kiraz, Can Erkey, Gaz, Sıvı ve Superkritik Karbondioksitte Mikro-Çubuklarin Frekans Tepkileri, 10. Ulusal Kimya Muhendisligi Kongresi, September 2012 (Istanbul, Turkey)
  • Z. Ulker, D. Sanli, L. Gullberg, Can Erkey, Nanostructured Composites of Silica Aerogels with Polymers as Core Materials for Vacuum Insulation Panels for Buildings, 4th International Symposium on Nanotechnology in Construction, May 2012 (Crete, Grece)
  • S.E. Bozbag, M.-A. Kurykin, L. Zhang, Can Erkey, Binary Adsorption of Platinum and Copper Complexes from Supercritical Carbon Dioxide on Carbon Aerogels for the Synthesis of Supported Bimetallic Nanoparticles, M. Aindow, 10th International Symposium on Supercritical Fluids, May 2012 (San Francisco, USA)
  • Seda Keskin, "Moleküler Modelleme ile CO2 Ayırma İşlemlerinde Kullanılacak Membranların Geliştirilmesini Hızlandırmak", Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi, (Invited talk), September 2012, (İstanbul Turkey)
  • Yeliz Gurdal and Seda Keskin, "Soy-Gaz Karışımlarının Nano Gözeneklerdeki Adsorpsiyonlarının ve Difüzyonlarının Moleküler Simülasyonlarla Belirlenmesi", 10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi, September 2012, (İstanbul, Turkey)
  • Gamze Yilmaz and Seda Keskin, "Zeolit İmidazolat Malzemelerin Karbon Dioksit Ayırma Performanslarının Moleküler Düzeyde Modellenmesi", 10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi, September 2012, (İstanbul, Turkey)
  • Ilknur Erucar and Seda Keskin, "Metal-Organik Yapılı Hibrit Membranların Hesaplamalı Yöntemlerle İncelenmesi: CO2/CH4/H2 Gaz Karışımlarının Ayrılması", 10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi September 2012, (İstanbul, Turkey)
  • Ilknur Erucar and Seda Keskin, "Computational Screening of Metal Organic Framework Based Hybrid Membranes for CO2 Separations", 12th International Conference on Inorganic Membranes, July 2012, (Enschede, Netherlands)
  • Seda Keskin, "Computational Screening of Metal Organic Frameworks Materials for Gas Storage and Gas Separation Applications", 19th Istanbul Statistical Physics Day, (Invited talk) June 2012, (Istanbul, Turkey)
  • Ilknur Erucar and Seda Keskin, "Screening Metal Organic Framework-based Mixed Matrix Membranes for CO2/CH4 Separations, "8th Nanoscience and Nanotechnology Conference, June 2012, (Ankara, Turkey)
  • Seda Keskin, "Accelerating Materials Screening For Energy Applications: Molecular Modeling", Boğaziçi University Seminar Series, (Invited talk) March 2012, (Istanbul, Turkey)

2011 Presentations

Click here to view 2011 Presentations